This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Robin

MISTÄ KAIKKI LÄHTI?

Robinin musiikkiharrastus alkoi noin 5 -vuotiaana, jolloin hän alkoi matkia kaikkea mahdollista musiikkia mitä hänen perheessään kuunneltiin. Robin lauloi auton takapenkillä turvaistuimessa Scorpionsin Lonely nights- kappaletta, The Rasmusta yms. mitä siihen aikaan radiosta soitettiin. Isä joutui jopa joskus ajelemaan ohi kotitien, kun Robin lauleli biisejä takapenkillä. Hänen musikaalisuutensa huomattiin jo varhain, ja myös monet sukulaiset ja ystävät saivat kokea sen lähes puutumiseen asti, koska Robin halusi esiintyä aina kaikissa mahdollisissa juhlissa.

Robinin haaveena on tulla mahdollisimman hyväksi muusikoksi, joka osaa muutakin kuin laulaa ja soittaa. Esimerkiksi säveltää ja sanoittaa omat biisinsä. Robinin haave ei ollut tulla julkisuuden henkilöksi, vaan tehdä hyvää musiikkia josta itse pitää ja josta toivon mukaan muutkin pitäisivät.

ROBIN

Syntynyt 24. elokuuta 1998

Kotipaikka Turku, Suomi

Tyylilajit teinipop, pop

Laulukieli Suomi

Soittimet kitara, piano

Levy-yhtiöt Universal Music

Kotisivut www.robinmusic.fi                            

Robin (oik. Robin Packalen) on suomalainen poplaulaja. 16. tammikuuta 2012 hän sai laajaa huomiota juuri julkaistulla singlellään Frontside ollie. Kappaleen musiikkivideo saavutti muutamassa päivässä yli miljoona näyttökertaa YouTube-palvelussa. Vuoden 2013 alussa musiikkivideota oli katsottu YouTubessa yli kymmenen miljoonaa kertaa.

Helmikuussa 2012 julkaistiin Robinin esikoisalbumi Koodi  ja se myi päivässä 60 000 kappaletta. Robin on kaikkien aikojen nuorin yli 100 000 albumia myynyt artisti Suomessa. Vuoden 2012 aikana hänen albumejaan myytiin yli 200 000 kappaletta.

1998–2011: Lapsuus ennen levytyssopimusta

Robin on syntyi vuonna 1998. Hän soittaa kitaraa ja piano minkä lisäksi hän harrastaa taekwondoa, rullalautailua, laskettelua ja purjehdusta. Hän on harrastanut myös uintia, mutta joutui luopumaan harrastuksestaan olkapäävamman takia. Robin kertoo aina pitäneensä laulamisesta ja hän on laulanut myös big bandissa. 

Robin voitti vuonna 2008 lasten ja nuorten valtakunnallisen laulukilpailun Staraskaban. hän edusti seuraavana vuonna Suomea Venäjällä Moskovassa järjestetyssä New Wave Junior –laulukilpailussa. Sitä seurasi noin 100 miljoonaa televisiokatsojaa. Robin esitti kilpailussa Europen kappaleen ”The Final Countdown”. Hän vieraili myös seuraavan vuoden kilpailussa Ukrainassa.                                       

Robin on myös ladannut YouTubeen  cover-versioitaan eri artistien kappaleista.

 

♪ Robin on vasenkätinen

♪ Robinin manageri on Hannu Sormunen

♪ Robinin lempi peli on midnight club

♪ Robinin lempi hiihtokeskus on Pyhätunturi

♪ Robinin elämän kolme tärkeintä asiaa ovat kaverit, urheilu ja musiikki

♪ Robinin mielestä on hauskinta esiintyä isolle yleisölle ja eniten jännittää pienen yleisön edessä, kun ihmiset ovat tosi lähellä              

♪ Robin ostaa vaatteita snoukka- ja skeittikauppa Stalen:ista, Intersportista sekä H&M joitain farkkuja

♪ Robin tykkää värikkäistä farkuista, hän omistaakin siniset, vihreät ja punaiset farkut

♪ Robinin saa surulliseksi se, jos on koe mennyt huonosti sekä jos ihmiset ovat epäreiluja toisiaan kohtaan

♪ Robinin saa iloiseksi se, että on onnistunut jossain tai joku, joka on saanut hyvälle tuulelle tai jos on muuten vain ollut hyvä päivä.

♪ Robin kävi 1lk-6lk. englantipainotteista luokkaa

♪ Robinin suosikkiskeittari on Ryan Sheckler

♪ Robinin unelma on tehdä joskus omat kappaleet

♪ Robin pitää Jimi Constantinea 'oppi-isänään'

♪ Robinin KOODI-albumi myi julkaisupäivänä triplaplatinan eli 60 000 

Boom Kah ft. Mikael Gabriel, Uniikki

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

matleena.keskitalo1@Luukku.com
anonymous   (13.05.2016 18:17)
 

matleena keskitalo
kappiLankatu 24as18
21100 naantali
anonymous   (13.05.2016 18:14)